Share

Olisiko juuri sinun joukkueestasi pelaamaan Koodiluola nimen alla?

Koodiluolan päätarkoituksena on tarjota pelaajille mahdollisuus ilmaiseen ajanviettoon ja harjoitteluun palvelimillamme, ja olemme päättäneet laajentaa toimintaamme myös CS:GO joukkueisiin. Tällä hetkellä Koodiluola tukee muutamaa suomalaista ja kansainvälistä CS:GO organisaatiota ääni- ja pelipalvelimilla, tuleva Koodiluola ry mahdollistaa kuitenkin virallisten pelaajasopimusten luomisen ja joukkueen laajemman tukemisen.

Haemme joukkuetta, joka pystyy sitoutumaan harjoitteluun ja pelaamiseen 6/12kk:n ajaksi. Tarkoitus ei ole kuitenkaan lukita joukkuetta Koodiluolaan, vaan joukkueen kehityttyä pyrimme avaamaan sille lisää ovia suurempiin organisaatioihin ja pelaajasopimuksiin. Joukkueesi ei siis tarvitse olla huipputasoa, tärkeintä on kova motivaatio harjoitteluun ja hyvä yhteishenki tiimin sisällä.

Mitä Koodiluola voi tarjota joukkueelle?

Koodiluolan näkyvyys sekä palvelimilla, että somessa on laaja. Tämän lisäksi Koodiluolalta löytyy paljon jo olemassa olevia suhteita eri alan toimijoihin, sekä sponsoreihin, ja tätä kautta voimme edistää menestyvän joukkueen urahaaveita. Lisäksi tarjoamme harjoittelu- ja äänipalvelimet ilmaiseksi ja  mahdollisesti myös rahallista tukea turnauksiin/liigoihin.

Joukkuehakemukset otetaan vastaan alla olevan lomakkeen kautta. Parhaiten lisätietoa saat Koodiluolan Facebook-sivun kautta: https://www.facebook.com/Koodiluola/ yksityisviestillä.